Mayora Tavares Brazil

This just in: President Barack Obama was NOT, I repeat, NOT checking out a young woman’s ass while at the G8 Summit. Thank goodness, because everyone knows a glimpse of tail can seriously impede one’s ability to make important decisions regarding economic, environmental and global security issues.

Mayora Tavares | Mayor Tavares | Majora Tavares

Mayora Tavares | Mayor Tavares | Majora Tavares fii.18vs.com mayora tavares,mayor tavares, majora tavares, mayara tavares, the union US President Barack Obama and Frances President Nicolas Sarkozy take their places with junior G8 delegates, including Brazils Mayora Tavares (L), for aCaught on tape! Obama appears to check out girl as French President Nicolas Sarkozy looks on; Obama to meet Pope, travel to Ghana, later today

ABD Başkanı Barack Obama'nın da bizim gibi olduğunu, içimizden biri şeklinde sunulan reklam kampanyalarından hatırlıyorum. Bugüne kadar olup bitenler pek ilgimi çekmedi de, şu yukarıdaki kare "içimizden biri" olduğunun göstergesi.
İtalya'nın L'aqulia kentinde düzenlenen G-8 zirvesinde çekilmiş bu fotoğraf. Sarkozy'nin bakışına da ayrı dikkat.
Dış medya olayı "Obama'nın ilgilendiği kurtarma paketi" şeklinde sığ bir espriyle sunmuş. Demek ki bu tarz absürdlükler sadece bizde olmuyormuş.
Ve şöyle bir yorum daha yapmışlar ; "Dünyanın en güçlü adamı olabilir ama Barack Obama bile güzel bir kalçanın cazibesine duyarsız değildir".